۱۳۹۱ فروردین ۱۲, شنبه

سنای آمریکا خواستار آزادی رهبران بهایی در ایران شد

سنای آمریکا با تصویب قطعنامه ای از حکومت ایران خواسته است تا رهبران بهایی بازداشت شده در این کشور را آزاد کند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، در این قطعنامه که شامگاه روز پنجشنبه به تصویب رسید، همچنین از رییس جمهوری آمریکا خواسته شده است تا آن دسته از مقام های جمهوری اسلامی که درنقض حقوق اقلیت های مذهبی نقش دارند، مورد تحریم قرار گیرند.
این قطعنامه حکومت ایران را به دلیل سرکوب، آزار و اذیت اقلیت مذهبی بهایی محکوم کرده است.
فریبا کمال‌آبادی، جمال‌الدین خانجانی، عفیف نعیمی، سعید رضایی، مهوش ثابت، بهروز توکلی و وحید تیزفهم، هفت تن از رهبران جامعه بهایی ایران هستند که که درمرداد سال ۱۳۸۹ به اتهام «جاسوسی» هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شده‌اند. خانم ثابت در ١۴ اسفند ١٣٨۶ و شش نفر دیگر در ۲۵ اردیبهشت ١٣٨٧ دستگیر شده اند.
سناتور جمهوریخواه مارک کرک، حامی اصلی این قطعنامه روز جمعه گفته است: رای به این قطعنامه حامل این «پیام جدی» است که ایالات متحده، دولت ایران را به دلیل نقض حقوق اولیه شهروندانش مسئول می داند.
دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و عفو بین الملل پیشتر از صدور حکم زندان برای رهبران بهایی انتقاد کرده اند.
وزارت امورخارجه آمریکا صدور حکم زندان برای رهبران بهایی را اقدامی «بی‌سابقه» دانسته و آن را «به مثابه نقض کنوانسیون حقوق مدنی و سیاسی» ارزیابی کرده ‌بود.
در همین زمینه، سازمان عفو بین‌الملل نیز صدور حکم زندان برای رهبران بهایی را اقدامی «ظالمانه» خوانده ‌بود.
ایران بهاییت را به عنوان دین به رسمیت نمی‌شناسد و جامعه بهایی می گوید، پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، بیش از ۲۰۰ بهایی توسط حکومت ایران کشته شده‌اند. هزاران نفر از بهاییان دستگیرشده، مورد آزار و اذیت قرار گرفته، کار خود را از دست داده، مورد نظارت دائمی بوده و در نهایت اموال و دارایی‌های‌شان توسط دولت جمهوری اسلامی توقیف شده است. بهاییان از این که بتوانند مشاغل دولتی داشته باشند ممنوع شده‌اند و فرزندان‌شان نیز اجازه ندارند که در دانشگاه‌های ایران ثبت نام کنند.

سومین نوروز بهاره هدایت و مهدیه گلرو درزندان

بهاره هدایت و مهدیه گلرو سومین نوروز خود را در زندان اوین سپری می کنند.این دو دانشجوی زندانی از پائیز سال ۱۳۸۸ در زندان به سر می برند.

به گزارش خبرنامه از ندای سبز آزادی بهاره هدایت، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت ،در رویدادهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در دی‌ماه سال ۱۳۸۸بازداشت شد.
وی در دادگاه به اتهام “اجتماع و تبانی علیه نظام” به پنج سال حبس، به اتهام “توهین به رهبری” به دو سال و به اتهام “توهین به رئیس‌جمهوری” و “تبلیغ علیه نظام” به شش ماه حبس محکوم شده بود.
در همین حال حکم دو سال حبس تعلیقی وی به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی از طریق برگزاری تجمع ۲۲خرداد سال ۸۵” نیز از حالت تعلیق خارج و به این حکم اضافه شد.
وی درمجموع به ده سال زندان محکوم شده است و اکنون در بند زنان زندان اوین به‌سر می‌برد.
وی چندی پیش جایزه هرالد ادلستام سوئد را به دلیل “شجاعت فوق العاده و تعهد به عدالت فعالانه در برابر نقض حقوق بشر در ایران” دریافت کرد.
جایزه ادلستام به کسانی تعلق می گیرد که “شجاعت و فعالیت برجسته ای را در دفاع از حقوق بشر از خود نشان داده اند.”
مهدیه گلرو دانشجوی زندانی تاریخ ١١ آذر ٨٨ بازداشت شد.همراه با وی همسرش وحید لعلی پور که فاقد هر نوع فعالیت سیاسی است تنها برای ایجاد فشار روانی بر روی مهدیه بازداشت شد.
وی پس از ماه ها انفرادی و بازجویی های سنگین به دو سال و چهار ماه زندان محکوم شد که در دادگاه تجدید نظر به دو سال کاهش یافت.همچنین وی به دلیل پیامی که از داخل زندان به مناسبت ١۶آذر ٨٩ انتشار داد به همراه مجید توکلی و بهاره هدایت به ۶ماه حبس دیگرنیزمحکوم شد و البته به همین بهانه متناوب ٣ ماه و نامتناوب ۵ماه از ملاقات کابینی محروم بود.
مهدیه گلرو متولد دوم شهریورماه ١٣۶۴و دانشجوی رشته اقتصاد صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی به بهانه نقدهایی که در قالب برگزاری تجمعات دانشجویی، انتشار نشریه، برگزاری نشست ها به عملکرد دولت احمدی نژاد صورت گرفت و همچنین به دلیل تلاش هایش برای جلوگیری از انحلال انجمن دانشگاه علامه توسط رییس انتصابی دانشگاه علامه (صدر الدین شریعتی)، در سال ٨۵در حالی که تنها یک ترم تا فارغ التحصیلی فاصله داشت از تحصیل محروم شد و این محرومیت تا سال ٨٨ به صورت پی در پی تمدید شد.
در پرونده تحصیلی وی ٨ ترم تعلیق از تحصیل با احتساب سنوات درج شده است. وی در دوران انتخابات دهم ریاست جمهوری در ستاد مهدی کروبی فعالیت داشت. مهدیه گلرو به همراه دیگر دانشجویان محروم از تحصیل شورایی تشکیل دادند با عنوان “شورای دفاع از حق تحصیل” که پیش از انتخابات با برگزاری تجمعاتی اعتراضی مقابل وزارت علوم و صدا و سیما نقش بزرگی در افشای ادعای محمود احمدی نژاد که منکر وجود دانشجویان ستاره دار( محروم از تحصیل) شده بود، داشتند .

تداوم بلاتکلیفی ۱۲ تن از بهاییان بازداشتی ساکن شیراز

۱۲ تن از شهروندان بهایی ساکن شیراز که اکثر آن‌ها ۲ ماه پیش بازداشت شده‌اند، کماکان به صورت بلاتکلیف در زندان به سر می‌برند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، یکتا فهندژ، مژده فلاح، مژگان عمادی، ایمان رحمت پناه، نیما دهقان منشادی، فرشید یزدانی، فرید عمادی، سینا ساریخانی، سام جابری، هومن زارعی با گذشت ۲ ماه از زمان بازداشت هم‌چنان بلاتکلیف هستند.
از سوی دیگر کاووس صمیمی و کامبیز حبیبی که ۲ هفته قبل توسط نیروهای امنیتی شیراز دستگیر شدند نیز شرایط مشابهی دارند.
چندی پیش خانم فهندژ، فلاح و عمادی به "زندان کین آباد" و باقی این شهروندان بهایی به "بازداشتگاه زندان عادل آباد" منتقل شده بودند.
خانواده‌ی این شهروندان بهایی ساکن شیراز علی‌رغم پیگیری‌های مکرر، تنها یکبار، آن هم در پنجم فرودین ماه سال جاری و با پایان یافتن تعطیلات اداری در نوروز، موفق شدند قاضی پروده را ملاقات کنند که وی نیز پاسخ روشنی در خصوص وضعیت نامبردگان نداده است. گفتنی ست، تا امروز تلا‌ش‌های ایشان برای ملاقات مجدد با قاضی پرونده و دادستان بی نتیجه مانده است.
این در حالیست که برخی گزارش‌ها حاکی از قصد انتقال افراد محبوس در بازداشتگاه زندان عادل آباد، به محل این زندان است.

۱۳۹۱ فروردین ۱۱, جمعه

ممانعت از آزادی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی

-گزارش‌ها حاکی از آن است که معاون دادستان تهران از آزادی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی و عضو سازمان دانش آموختگان جبهه ملی ممانعت به عمل می‌آورد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، پیمان عارف در ۲۴ اسفندماه سال گذشته به دلیل شکایت شخصِ "رشته احمدی"، معاون دادستان تهران بازداشت شده است.
این مسئول قضایی- امنیتی که شاکی پرونده و خود مجری قانون است، علی‌رغم صدور و تودیع قرار کفالت برای آزادی پیمان عارف مانع آزادی او شده و مسئولان در برابر پیگیری‌های خانواده اعلام کرده‌اند که دستور دارند نامبرده را در زندان نگه دارند.
این در حالیست که این زندانی سیاسی خود نیز پیش‌تر از رشته احمدی شکایت کرده بود.
آقای عارف از ۲۸ اسفندماه ۹۰ تا ۶ فروردین ۹۱ در اعتراض به بازداشت خود، در حال اعتصاب غذا بود و حتی در اثر وخالت حالش نیز به بیمارستان منتقل گردید که در نهایت بنا به درخواست همسر خود موقتاً تا ۱۴ فروردین حاضر به شکستن اعتصاب غذایش شده است.
گفتنی ست که خانم سمیرا جمشیدی، همسر پیمان عارف هم به دلیل شوک شدید ناشی از این مسائل دچار ناراحتی قلبی شده تا جایی به بیمارستان منتقل شد.
لازم به یادآوری ست که ماموران امنیتی پیمان عارف، فعال سابق دانشجویی را در طی سال ۹۰، سه مرتبه بازداشت نمودند.

رضا اکوانیان ممنوع الخروج شدعه

 رضا اکوانیان، شاعر، وبلاگ نویس و عضو سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران ممنوع الخروج شد.  بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، رضا اکوانیان که روز نهم فروردین ماه امسال قصد سفر به ترکیه را داشته در فرودگاه به مدت ۴ ساعت بازداشت و پس از ضبط پاسپورت به وی اعلام می شود که اجازه سفر به خارج از کشور را ندارد و ممنوع الخروج شده است.  رضا اکوانیان، وبلاگ نویس اهل دهدشت و عضو سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در تاریخ ۱۲ بهمن سال ۸۸ و در جریان اتفاقات پس از انتخابات در یاسوج نیز دستگیر شده بود و در تاریخ ۲۰ فروردین سال ۹۰ از طرف قاضی طهماسبی رئیس دادگاه دادگاه انقلاب یاسوج به جرم تبلیغ و تبانی علیه نظام از طریق همکاری با گروههای ضد نظام و همکاری با گروههای حقوق بشری و همچنین شرکت در اغتشاشات تهران، به یک سال حبس تعزیری و شش سال حبس تعلیقی و محرومیت از ادامه کار محکوم شده بود.

۱۳۹۱ فروردین ۱۰, پنجشنبه

اعتصاب غذای پیمان عارف در اعتراض به بازداشت:« وثیقه گذاشته شده است اما آزادش نکرده اند»

همسر پیمان عارف، زندانی که در اعتراض به بازداشت غیرقانونیش از اول فروردین ۹۱ دست به اعتصاب غذای (تر) زده است  گفت:« پیمان از اول فرودین ماه در اعتراض به بازداشت غیرقانونی و آزاد نشدنش دست به اعتصاب غذا زده است. او غیرقانونی بازداشت شده و بدتر اینکه غیرقانونی هم آزاد نمی شود. پیمان ۵ فرودین ماه به دنبال اعتصاب غذا و افت فشار به بیمارستان منتقل شد. وقتی من به بیمارستان مراجعه کردم گفتند که مشکل قلبی بوده، از او نوار قلب گرفته ند، سرم وصل کرده ند اما سریع هم به زندان برش گردانده اند. من خیلی نگران وضعیتش هستم. مرحوم صابر از گرسنگی فوت نکرد از افت فشار و مشکل قلبی فوت کرد. نمی دانم این آقایان چرا متوجه نمی شوند که این مسائل به ضرر خودشان هم است! اصلا هیچ دلیلی برای نگه داشتنش پیمان در زندان وجود ندارد. کفالت هم طبق قرار برایش گذاشته ایم. پس باید قانونا آزاد شود اما نمی دانم چرا آزادش نمی کنند!»
پیمان عارف، فعال دانشجویی و از اعضای جبهه ملی ایران در تاریخ ۲۸ خرداد سال ۸۸ بازداشت شد و به اتهام تبلیغ علیه نظام به یکسال حبس و اهانت به رییس جمهور به دلیل انتشار نامه سرگشاده ای در تاریخ ۲ خرداد ماه سال ۸۸ به محمود احمدی نژاد با عنوان « آیا می دانید با دانشگاه چه کردید؟» به ۷۶ ضربه شلاق در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی محکوم شد. در تاریخ ۱۷ مهرماه امسال دقایقی قبل از آزادیش حکم ۷۶ ضربه شلاق او اجرا شد. او پس از آن از مسولان دادسرای اوین و شاهدان ماجرا به دلیل نحوه غیر قانونی شلاق زدنش شکایت کرد و همچنین گفتگوهای نیز در اعتراض به شیوه اجرای حکم شلاقش با رسانه ها داشت. این فعال دانشجویی به دنبال گفتگوهایش با رسانه ها به اتهام تبلیغ علیه نظام دوباره روانه زندان شد اما پس از ۴۰ روز حبس در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تبرئه و آزاد شد. اما مجددا در تاریخ ۲۴ اسفند ماه بازداشت شد و اکنون در زندان اوین است.
سمیرا جمشیدی، همسر این زندانی از دلیل بازداشت مجدد او به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت:« این بار بازداشت پیمان به دلیل شکایت شخصی آقای بهرام رشته احمدی، رییس دادسرای اوین بوده است. پیمان پس از اجرای حکم شلاقش در گفتگو با رسانه ها اشاره کرده بود که به فرض اینکه حکم شلاقش قانونی باشد غیرقانونی اجرا شده است. بعد از این مصاحبه او ۴۰ روز در حبس بود اما با حکم دادگاه شعبه ۲۶ تبرئه شد. در آن دادگاه به او گفتند که به شکایت های پیمان نیز رسیدگی می شود چون او پس از شلاق خوردن از آقای رشته احمدی و افراد دیگری که شاهد شلاق خوردن غیرقانونیش بودند شکایت کرده بود اما نه تنها به شکایت های او رسیدگی نشد بلکه دوباره به زندان افتاد. این بار آقای رشته احمدی شخصا از او شکایت کرد که چرا اسم او را در مصاحبه ها آورده است و پیمان به اتهام نشر اکاذیب در روز ۲۴ اسفند ماه بازداشت شد. اما در همان روز قرار کفالت ۵ میلیونی تومانی نیز برایش صادر کردند. من تا روز ۲۸ دنبال قرار کفالت بودم که بالاخره تهیه کردم و دادسرا هم قبول کرد و گفت بروید خبرتان می کنیم اما عصر همان روز با من تماسی گرفته شد و گفته شد که دستور داده اند که پیمان آزاد نشود. آخر مگر می شود قرار کفالت صادر شود و قرار هم گذاشته شود اما زندانی آزاد نشود!»
سمیرا جمشیدی با اشاره به اینکه همسرش سومین نوروزی است که در خانه نیست به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت:« من هر روز به دادسرای اوین مراجعه می کنم اما می گویند هیچکس نیست، بروید روز چهاردهم بعد از تعطیلات نوروزی برگردید. یعنی همه مسولان و کارمندان و قاضی کشیک هم هست اما کسی جوابگو نیست می گویند باید بروید و روز چهاردهم برگردید! دیروز گفتم که شما قاضی کشیک دارید، او می تواند پیمان را آزاد کند اما گفتند قاضی کشیک برای بازداشتی ها است و نه برای آزادی ها! اما چطور در ایام تعطیل قاضی بازداشتی ها کار می کند اما برای کسانیکه می خواهند آزاد شوند هیچکس وجود ندارد! این کاری که دارند با ما انجام می دهند واقعا کینه شخصی است. یک جور حب و بغض است.»
همسر پیمان عارف با اظهار تعجب از اتفاقاتی که در این مدت برای همسرش افتاده است، گفت:« دیروز در تماس تلفنیم از پیمان خواستم تا اعتصابش را بشکند اما او گفت که ادامه بازداشتش غیرقانونی است و او اعتصابش را ادامه خواهد داد. من واقعا از غیر منطقی بودن این ماجراها تعجب می کنم. آنها حتی برخلاف قوانین موجود عمل می کنند. من دیگر خطابم به مسولان نظام است، می خواهم بگویم در ایران خیلی بی قانونی و هرج و مرج اتفاق می افتد. کسانی دارند حتی بر خلاف قوانین موجود کشور عمل می کنند. حداقل امیدوارم یک روز در این مملکت قانون اجرا شود.»

پنج فعال فرهنگی بوکان جمعاً به ۱۱ سال زندان محکوم شدند


سرانجام بعد از دستگيری و آزادی پنج فعال فرهنگی با توديع وثيقه، دادگاه تجديد نظر استان آذربايجان‌ غربی ایشان را جمعاً به تحمل ۱۱ سال زندان تعزيری محکوم کرده است.
به گزارش کُردپا، پنج فعال فرهنگی در بوکان به نام‌های  "قاسم رحيم‌آذر"، "جلال ناصری"، "ادريس برنا"، "ناصر ناصری" و "ادريس آگ" که يک سال قبل دستگير و روانه‌ی زندان شده بودند، از سوی دادگاه تجديد نظر استان آذربايجان‌غربی جمعاً به ۱۱ سال زندان تعزيری محکوم شدند.
حکم دادگاه بدوی برای قاسم رحيمی و جلال ناصری به ترتيب ۸ و ۵ سال زندان تعزيری بود که در حکم دادگاه تجديدنظر اين احکام برای هر کدام به ۴ سال زندان تعزيری قطعی کاهش يافته است.
همچنين ادريس برنا، ناصر ناصری و ادريس آگ، سه فعال فرهنگی کُرد نيز از سوی دستگاه قضايی جمهوری اسلامی هر کدام به تحمل يک سال زندان تعزيری قطعی محکوم گرديدند.

بلاتکلیفی اعضای یک خانواده‌ی بهایی پس از ۸۰ روز بازداشت موقت


علی‌رغم گذشت بیش از ۸۰ روز از زمان بازداشت اعضای یک خانواده به نام‌های"بختیار راسخی"، "فرحناز نعیمی" و "فرین راسخی"، این سه شهروند بهایی ساکن کرمان کماکان در بلاتکلیفی به سر می‌برند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، خبرگزاری حقوق بشر ایران، اعضای یک خانواده‌ی بهایی کرمانی در حالی کماکان در بازداشت به سر می‌برند که فرحناز نعیمی، مادر خانواده، پس از گذشت اندک زمانی از بازداشت دچار خونریزی شدید روده شده است.
با پیگیری‌های صورت گرفته آقای سلیمانی رئیس زندان، قول دادند که خانم نعیمی را به بیمارستان اعزام کنند اما وزارت اطلاعات مانع از دیدار وی با هرگونه پزشک شده است.
نامبرده در حالی تاکنون تحت معالجه قرار نگرفته است که بیش از ۱۰ روز است به دستور مستقیم آقای مسعود ولایتی (معاذاللهی) قاضی و بازجوی پرونده ممنوع الملاقات و ممنوع التماس شده‌است. مسئولان زندان در این خصوص مدعی شده بودند که تمامی تلفن‌های زندان قطع است.
از سوی دیگر بختیار راسخی، پدر خانواده نیز از ابتدای زمان بازداشت تا به امروز، در سلول انفرادی به سر می‌برد و هیچ اطلاعی از وضعیت وی در دست نیست. این در شرایطی ست که قاضی پرونده به صورت کتبی با ملاقات موافقت اما وزارت اطلاعات در این مورد کارشکنی می‌نماید.

۱۳۹۱ فروردین ۹, چهارشنبه

با سلاح رقص به جنگ جمهوري اسلامي مي‌روم !

مصاحبه جالب شبکه پنج تلويزيون فرانسه با يك ضد انقلاب فراري، نكته هاي بكري را خود جاي داده است. اين فرد از نوعي تلاش جديد براي ضربه زدن به نظام سخن گفته است؛ رقص!
تاكنون فعاليتها و ايده هاي زيادي براي سرنگونهي نظام به ذهن ضد انقلاب رسيده بود كه از آن جمله روشن كردن وسايل برقي در ساعات پيك مصرف بوده است اما سلاح رقص آخرين شيوه ابداعي توسط آنهاست.
اين فرد كه خود را افشين غفاريان معرفي كرده، از سوي اين شبكه به عنوان رقاص ايراني به بينندگان معرفي شده است. شبكه پنج تلويزيون فرانسه در ابتداي اين برنامه با هيجان به مرور اقدام غفاريان روي صحنه تئاتر در آلمان پرداخته و بيان شعارهايي در حمايت از جنبش سبز و ضد نظام، آنهم در كشور آلمان را نشان از شجاعت او مي داند.
وي در ادامه اين برنامه، در حالي كه به نظر نمي رسد كسي مي خواسته جلوي وي را براي رفتن از كشور بگيرد، از لحظات پر اضطراب (!) خروج از ايران سخن گفته كه فكر مي كرده به سرعت دستگير خواهد شد ! او مي گويد: به خود مي گفتم اين يک تله است. آيا واقعا اجازه مي دهند از کشور بيرون بروم؟ هر آن انتظار داشتم به من بگويند شما ممنوع الخروج هستيد و تا آخرين لحظه خودم هم تصور نمي کردم بتوانم از کشور خارج شوم اما بالاخره خارج شدم.
غفاريان با توصيف طعم آزادي گفته است: چند روز پيش تولدم بود و براي اولين بار توانستم تولدم را در سايه آزادي كشور فرانسه جشن بگيرم ...
وي در پايان اين گفتگو و در حالي كه سعي مي كرد احساسات مردم و مسئولان فرانسوي را براي كمك و كسب اقامت در اين كشور جلب كند به زبان فرانسوي گفت كه تا زماني که رقص در ايران ممنوع باشد و تا زماني که بتواند برقصد، به اعتراضهايش ادامه مي دهد. "رقص هنر من است و من با
اين سلاح به نبردم براي ضربه به نظام ادامه مي دهم !"
اميد است سلاح هاي ديگر براي مبارزه با جمهوري اسلامي به انعطاف اقدامات اين فراري جديد نباشند.

۱۳۹۱ فروردین ۷, دوشنبه

تحریم تماس تلفنی از سوی زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ زندان اوین

 زندانیان سیاسی که به دستور دادستان در ۵ روز ابتدایی نوروز، در حق تماس تلفنی با خانواده‌هایشان محروم شده بودند، دیروز پس از صدور اجازه از سوی دادستان، از برقراری تماس تلفنی با خانواده‌های خود، خودداری کرده‌اند. 

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، درحالی‌که زندانیان بند ۳۵۰، هر بیست روز و یا یک ماه یک‌بار حق داشتند به طور محدود از طریق تلفن با خانواده‌هایشان، تمای بگیرند، در ۵ روز ابتدایی نوروز، به دستور دادستانی کلیه تماس‌های تلفنی این بند با خارج از زندان قطع شد. این درحالی بود که در این مدت، زندانیان سیاسی از ملاقات با خانواده‌های خود نیز محروم بودند. 

گفته می‌شود، دیروز و پس از صدور اجازه دادستان در خصوص آزاد بودن تماس تلفنی، زندانیان بند ۳۵۰ در اعتراض به این برخوردها و محرومیت غیرقانونی‌شان، تماس تلفنی را تحریم کردند. 

خانواده‌های زندانیان سیاسی پیش از عید، از مسئولان زندان خواسته بودند، ترتیبی دهند تا آنها بتوانند از طریق ملاقات و یا تلفن در روزهای عید، با زندانیانشان ارتباط بگیرند، اما این درخواست با مخالفت مسئولان مربوطه مواجه شد. 

خانواده‌های زندانیان سیاسی زن که در آخرین ملاقات سال گذشته، مقدار شیرینی و آجیل برای زندانیان برده بودند، با وجود اصرارهای فراوان، نتوانستند این تنقلات عیدانه را به زندانیان سیاسی زن برسانند. 

هم‌چنین لازم به یادآوری است که زندانیان سیاسی زن در زندان اوین بطور کلی از حق تماس تلفنی با خانواده‌های خود محروم هستند. اعتراضات آنها در این خصوص نیز تاکنون نتیجه‌ای در بر نداشته است. 

شناسایی گروهی از وبلاگ ها و وبسایت های سیاسی و مخالف حکومت


 در ادامه اعمال محدودیت ها و فشار بر حوزه اینترنت و فضای وب، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی ایران (فتا) از شناسایی چند سایت و وبلاگ که مدعی شده اند به «انتشار اکاذیب و پست‌های سیاسی و تبلیغات سوء، سبب تشویش اذهان عمومی و ایجاد ناامنی در فضای سایبری» مشغول بوده اند، خبر داد.
به گزارش ایرنا، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی اعلام کرده است که در پایش سایت های خبری، تحلیلی و سیاسی، چند سایت و وبلاگ شناسایی شد که با انتشار اکاذیب و پست های سیاسی و تبلیغات سوء، سبب تشویش اذهان عمومی و ایجاد ناامنی در فضای سایبری داشتند.
بر اساس ادعای نیروی انتظامی، این سایت ها و وبلاگ ها تحت پوشش خاطرات شخصی و همچنین صفحات علمی مراکز آموزشی، اقدام به این عمل غیر قانونی می کردند.
پلیس فتا تاکید کرد: این نیرو با افرادی که سبب بهم زدن نظم و امنیت و همچنین هتک حیثیت در فضای مجازی شوند، برخورد قانونی خواهد کرد.
طی سالهای اخیر و به ویژه ماههای گذشته، اعمال محدودیت و کنترل فضای وب شدید تر شده، و ارگان های متعدد نظامی، انتظامی، امنیتی و قضایی، به صورت گسترده ای به فیلترینگ، هک، کنترل و شناسایی وبلاگ نویسان، گردانندگان سایت های اطلاع رسانی و همچنین تارنماهای مخالف مشغولند.

ماشالله حائری زندانی سیاسی به همراه همسرش بازداشت شد


 ماشالله حائری از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ که در مرخضی استعلاجی شش ماهه بسر می برد دو ماه پیش توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این زندانی سیاسی دو ماه پیش به همراه همسرش توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی در طول دو ماه گذشته علی رغم بیماری و کهولت سن به شدت مورد ضرب و شتم و فحاشی از سوی ماموران قرار گرفته است.
این زندانی به دلیل بیماری قلبی و عروقی در پائیز سال گذشته با موافقت دادستانی با مرخصی استعلاجی از زندان آزاد شده بود و علی رغم عدم اتمام مدت زمان مرخضی استعلاجی و درمان بیماری بازداشت شده است.
این زندانی سیاسی روز گذشته پس از تحمل دو ماه انفرادی به سالن 12 زندان رجایی شهر منتقل شد و همسرش کماکان در بند 209 زندان اوین در بازداشت بسر می برد.
نامبرده از سوی دادگاه انقلاب تهران به 15 سال حبس تعزیری محکوم شده است.

۱۳۹۱ فروردین ۶, یکشنبه

محکومیت یک شهروند سقزی به زندان بخاطر همکاری با حزب سیاسی


یک شهروند سقزی از طرف دادگاه انقلاب این شهر به زندان محکوم شد.
براساس گزارش رسیده از موکریان به خبرنامه ملّی ایرانیان، یک شهروند اهل سقز به نام بهروز نصراللهی به اتهام همکاری با یک حزب غیرقانونی از سوی دادگاه انقلاب اسلامی شهر سقز به تحمل دو سال حبس محکوم شد.
گفته می شود این شهروند پس از صدور رأی، به حکم صادره اعتراض نموده و پرونده برای رسیدگی به اعتراض وی به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است .
یادآور می گردد بهروز نصراللهی سال گذشته نیز توسط نیروهای امنیتی در سقز بازداشت و پس از مدتی با قرار وثیقه از زندان آزاد شده بود.

نخستین تظاهرات ضد جنگ علیه ایران در اسرائیل


شامگاه شنبه حدود هزار نفر در نخستین تظاهرات بزرگ ضد جنگ علیه ایران در اسرائیل شرکت کردند. بر روی پلاکاردها شعارهایی حاکی از ابراز دوستی به ایرانیان و در منع جنگ خطاب به سیاستمداران اسرائیلی دیده می‌شد.

به گزارش خبرنامه ملّی ایرانیان از دویچه وله، به گفته‌ی سخنگوی پلیس تل‌آویو، شامگاه شنبه (۵ فروردین / ۲۴ مارس) حدود هزار نفر در تظاهرات ضد جنگ علیه ایران در تل‌آویو شرکت کردند. آنان خطاب به نخست وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو که به “بیبی” معروف است، و وزیر دفاع اسرائیل، ایهود باراک، شعار می‌دادند: «بیبی، باراک، جنگ بازی نیست».
بسیاری از شرکت‌کنندگان در تظاهرات، متاثر از موفقیت کمپین اینترنتی “اسرائیل ایران را دوست دارد”، پلاکاردهایی حمل می‌کردند که بر آن نوشته شده بود: «ایرانیان، ما شما را دوست داریم، ما هیچگاه کشورتان را بمباران نمی‌کنیم» یا «بیبی، ایران را بمباران نکن».
کمپین اینترنتی ضد جنگ ایران و اسرائیل
کمپین اینترنتی ضدجنگ را یک زوج اسرائیلی در روز ۱۹ مارس در فیس‌بوک راه انداختند. هدف از این کمپین ابراز محبت و دوستی نسبت به شهروندان ایرانی و مخالفت با جنگ احتمالی اسرائیل علیه ایران بود. در عرض یک هفته بیش از ۳۷ هزار نفر در فیس‌بوک به این کمپین پیوسته‌اند.
یک روز پس از آغاز کمپین ضد جنگ توسط زوج اسرائیلی، یک زوج ایرانی در فیس‌بوک هم صفحه‌ای را با نام “مردم اسرائیل! ایرانی‌ها شما را دوست دارند” ساختند. این صفحه فیس‌بوکی نیز نشانگر تلاش برای نشان دادن نقاط مشترک انسانی میان شهروندان اسرائیلی و ایرانی است. شمار شرکت‌کنندگان در این کمپین نیز تا کنون حدود ۹ هزار نفر شده است.
مجید که در کنار همسرش این کمپین را به راه انداخته، نیت مشترک دو زوج اسرائیلی و ایرانی را بدین‌گونه برای روزنامه آمریکایی”نیویورکر” بیان کرده است: «در حالی که رهبران سیاسی تهدید به جنگ می‌کنند و می‌خواهند کشور ما را بمباران کنند، ما شهروندان ایران و اسرائیل پیشتر یکدیگر را با عشق و صلح بمباران می‌کنیم.»
انگیزه شرکت‌کنندگان در تظاهرات تل‌آویو
رسانه‌ها گزارش داده‌اند که بیشتر شرکت‌کنندگان در تظاهرات شامگاه شنبه در تل‌آویو متعلق به جریان‌های سیاسی چپ بوده‌اند، گرچه با توجه به موفقیت کمپین اینترنتی انتظار می‌رفته که شهروندانی با گرایش‌های فکری گوناگون در این تظاهرات شرکت جویند.
به گزارش شماره روز یکشنبه (۲۵ مارس) روزنامه “جروزالم پست” تظاهرکنندگان انگیزه خود برای شرکت در تظاهرات را پیامدهای پیش‌بینی‌ناپذیر حمله نظامی احتمالی علیه تاسیسات اتمی ایران و قربانیانی که احتمالا چنین حمله‌ای خواهد گرفت، عنوان کرده‌اند. آنان همچنین هزینه سنگینی را مطرح می‌کنند که جنگ علیه ایران بر گرده‌ی جامعه اسرائیل خواهد نهاد و در نتیجه از خدمات اجتماعی در این کشور کاسته خواهد شد.
طبق نظرسنجی‌ای که در اوایل ماه مارس انجام گرفته، ۵۸ درصد اسرائیلی‌ها با اقدام یکجانبه‌ی اسرائیل علیه ایران مخالف‌اند. نتانیاهو بارها تهدید کرده است که اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران حمله خواهد کرد تا نگذارد ایران صاحب سلاح اتمی شود.
آمریکا از اسرائیل خواسته است صبر کند تا تاثیر تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران آشکار گردد. به عقیده مقام‌های آمریکایی، حمله نظامی تنها در صورتی که همه‌ی درهای دیگر بسته شوند، توجیه‌پذیر خواهد بود.

کارشکنی اطلاعات سپاه در پرونده داوود بهمن آبادی


اطلاعات سپاه پاسداران با کارشکنی در پرونده داوود بهمن آبادی زندانی سیاسی محبوس در بند ۲ الف از آزادی وی ممانعت به عمل آورده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، داوود بهمن آبادی شهروند ساکن تهران از روز چهارشنبه دوم آدرماه، در بازداشت اطلاعات سپاه پاسداران بسر می برد.
قاضی پرونده پیش از سال جدید با تبدیل قرار بازداشت این زندانی به وثیقه موافقت کرده است و این در حالی است که علی رغم گذشت بیش از ۱۰ روز نامبرده از زندان آزاد نشده است.

وی از روز یکم اسفند ماه به دلیل بلاتکلیفی و بازداشت بی‌مورد خود در زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده بود و پس از ۱۰ روز به اعتصاب خود پایان داد.

این زندانی به آرتروز گردن و پروستات مبتلاست و عدم رسیدگی مناسب پزشکی به این زندانی موجب نگرانی خانواده وی شده است.

۱۳۹۱ فروردین ۵, شنبه

تشدید فشارها بر شهروندان بهایی بازداشتی در شیراز

فشارها بر ۱۰ شهروند بهایی بازداشتی در شیراز که در ۲۶ اسفندماه سال گذشته از بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ اطلاعات به زندان کین آباد و عادل آباد منتقل شده‌اند، تشدید شده است.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ۱۰ تن از بهاییان شیراز که در ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۰، دستگیر شده بودند از بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ اطلاعات به زندان‌های دیگری منتقل شدند. ترتیب این انتقال بدین شکل است که زنان به زندانی به نام کین آباد (پیر بنو) و مردان را به عادل آباد فرستاده‌اند.

پس از این جابه جایی، خانواده‌ی این افراد با مراجعه به زندان‌های مذکور، خواستار باخبری از وضعیت عزیزان خود شدند. ایشان نامه‌ای از دادگاه انقلاب گرفته بودند که بر پایه‌ی آن، اجازه داشتند به طور حضوری ملاقات کنند. بااین حال پس از ساعت‌ها انتظار موفق شدند تنها ۱۰ دقیقه ملاقات داشته باشند.

بر این اساس وضعیت روحی ایشان به علت تحت فشار قرار داشتن نامساعد توصیف شده است. علاوه بر این گزارش شده است که طی این مدت ماموران امنیتی با برخی بازداشت شدگان رفتار توهین آمیزی داشتند و حتی تعدادی را مورد ضرب و شتم از ناحیه‌ی سر و صورت نیز قرار دادند.

لازم به یادآوری ست که ماموران امنیتی در ۱۴ بهمن ۱۳۹۰ به خانه‌های تعداد زیادی از بهائیان شیراز یورش بردند و ۱۱ نفر را دستگیر کردند.

نگاهی به بازداشت شدگان نوكیش مسیحی در سال ۱۳۹۰

 مسیحیان و نوکیشان مسیحی در ایران در حالی سال ۱۳۹۰ را به پایان رساندند که همانند سال‌های گذشته با تهدیدات و فشارهای مضاعف جمهوری اسلامی روبرو بودند. و سال جدید خورشیدی در حالی در ایران آغاز می‌شود که زندان‌های سرتاسر کشور پر است از زندانیانی که بنا به دگراندیشی در پشت میله‌های زندان و به دور از عزیزان خود در رنج و عذاب به سر می‌برند.  در سال ۱۳۹۰ افزایش بازداشت‌ها و دستگیری‌ها و فشار بر كسانی كه از دین اسلام و یا دین موروثی شان بر می گردند به ویژه نوكیشان مسیحی تنها بخشی از مخالفت‌های جمهوری اسلامی با هر گونه دگر اندیشی بود.  در سالی که گذشت فشار بر نوکیشان مسیحی تا آنجا دامنه داشت که علاوه بر کلیساهای خانگی، كلیساهای ساختمانی و رسمی نیز تحت فشار قرار گرفت و برخی جلسات در كلیساها که برای فارسی زبانان برگزار می شد نیز به دستور مقامات امنیتی اطلاعات تعطیل شد. به این امید كه از این طریق مردم و یا نوكیشان مسیحی از رفتن به كلیسا منصرف شوند. موج احضار و بازداشت مسیحیان بخصوص پس از كریسمس (سالروز جشن میلاد مسیح) و سال نو میلادی افزایش چشمگیری داشت و پس از چراغ سبز علی‌خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر مقابله با هرگونه دگراندیشی خارج از اصول اسلامی، این دومین مرحله از فشار بر مسیحیان بود.  از سوی دیگر نمی‌توان از تهدیدات و فشارهای جمهوری اسلامی در برخورد با نوکیشان مسیحی سخن گفت اما از تاثیر رسانه‌ها حكومتی و مذهبی و تریبون‌های روحانیون وابسته به نظام سخن به میان نیاورد. بر کسی پوشیده نیست كه فعالیت رسانه‌های‌ آزاد در جمهوری اسلامی یک رویاست، از این رو جوسازی این تریبون‌ها که بودجه بسیاری از آنها از طریق سرویس‌های امنیتی، سپاه پاسداران و بسیج تامین می شود و یا به پایگاه‌های حکومت وابستگی دارند تاثیر زیادی در برخورد قوه قضائیه و حاکمیت با مسیحیان داشته و به طور سازمان یافته‌ اهداف شوم حاکمیت بر علیه مسیحیان را هدایت می‌کنند.  سال جدید خورشیدی در حالی در ایران آغاز می‌شود که زندان‌های سرتاسر کشور پر است از زندانیانی که بنا به دگراندیشی سیاسی؛ عقیدتی و مذهبی در پشت میله‌های زندان و به دور از عزیزان خود در رنج و عذاب به سر می‌برند و تاریک‌تر آنکه هیچ سازمان‌حقوقی و مرجع قضائی برای رسیدگی به فریاد آنان فرصت فعالیت ندارد. برخی از زندانیان مسیحی از جمله ( نورالله قبیتی زاده و فرشید فتحی) دومین نوروز خود را در زندان بدون مرخصی می‌گذرانند و چشمان منتظر خانواده‌های آنان در فراق آنان لبریز اشک است.  در ادامه بر طبق اخبار و گزارشات مستند و منتشر شده از سوی "محبت نیوز" در سال گذشته به اسامی نوکیشان مسیحی بازداشت شده در سال ۱۳۹۰ پرداخته می شود ...  آذربایجان غربی  - چهارشنبه، سوم فرودین ماه ۳ شهروند که در مسافرت نوروزی به سر می‌بردند، در جاده سلماس به روستای بروشخواران توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شدند . صالح جهانگیرزاده اهل روستای بروشخواران از توابع سلماس و "حمید نجفی" به همراه همسرش "ماهزر نجفی" شهروندان مسیحی اهل کرج که برای تعطیلات نوروز به این شهرستان مسافرت کرده بودند، توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شده‌اند.  تهران  - «عباس سارجالو نژاد» از نوكیشان مسیحی در شامگاه ۱۲ فروردین ۱۳۹۰، با ورود تعدادی از ماموران لباس شخصی اطلاعات به منزلش بازداشت و وی را به مكان نامعلومی انتقال دادند. ماموران ضمن بازجویی ایشان را به شدت نیز مورد ضرب و شتم و شكنجه قرار دادند.  - گروگانگیری یک نوزاد - یک زوج مسیحی‌ به نام های " ن " و "ک" که مدتی‌ قبل یک طفل بی‌ سرپرست را از راه قانونی به فرزندی گرفته بودند، نیروهای اداره امنیتی اطلاعات برای استفاده از این طفل به عنوان اهرم فشار بر این خانواده مسیحی این‌ کودک را از آنان پس گرفته‌اند. ماموران امنیتی ضمن تهدید از این زوج خواسته اند اگر چنانچه خواهان بازپس گیری فرزندشان هستند باید از دوستان نوکیش مسیحی‌ خود که در زندان اوین در بازداشت هستند شکایت کنند .  - خانم "میترا زحمتی" در بهار سال ۱۳۹۰ بازداشت و به سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی بعد از چند ماه بازداشت به بند عمومی زنان زندان اوین منتقل شد. میترا زحمتی از سوی دادگاه به دو سال و نیم زندان محکوم شده است. این حکم در دادگاه تجدید نظر نیز به تأیید رسیده و وی هم اکنون در بند عمومی زنان زندان اوین دوران محکومیت خود را سپری می‌کند.  - خانم "مریم جلیلی"  در تابستان سال ۱۳۹۰ بازداشت شده است. وی چندین ماه در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین به سر برد و سپس به بند عمومی زنان زندان اوین منتقل شد. در آذر ماه ۱۳۹۰ از سوی دادگاه انقلاب به اتهام عضویت در گروه غیر قانونی به دو سال و نیم زندان محکوم شد.  - خانم "شهلا رحمتی" از نوكیشان مسیحی در تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۸۹بازداشت در مورخ ۲۶ آبان ماه ۱۳۹۰ از سوی دادگاه بدوی به اتهام عضویت در گروه غیر قانونی به دو سال و نیم زندان محکوم شد، این حکم در دادگاه تجدید نظر بررسی و از اتهامات وارده تبرئه شد. نامبرده در تاریخ ۲۹ آذر ماه ۱۳۹۰ پس از تحمل ۲۸۷ روز بازداشت از زندان آزاد شد.  - خانم " لیلا محمدی" ۳۰ ساله از نوكیشان مسیحی ساكن در شرق تهران، وی روز شنبه مورخ ۸ مرداد ۱۳۹۰ توسط تعدادی از ماموران امنیتی در ساعت ۳۰ :۱۰ دقیقه شب در محل سكونت خود بازداشت شد همچنین ماموران امنیتی خانه وی را بازرسی و تفتیش نموده و برخی از لوازم ایشان را ضبط و با خود بردند. وی پس از ۵ ماه بازداشت در زندان اوین، توسط دادگاه انقلاب اسلامی به اتهام «همكاری با عوامل وابسته به گروههای خارجی، تبلیغات ضد اسلامی، ایجاد تشكل و فریب هموطنان تحت عنوان كلیسای خانگی، توهین به مقدسات و اقدام علیه امنیت ملی» متهم شناخته شد. بر همین اساس این نوكیش مسیحی به دو سال حبس تعزیری محكوم و رای صادره به ایشان ابلاغ شد.  - آقای (پرویز - گ) بدلیل فعالیت های بشارتی همسرش توسط مامورران امنیتی احضار و سپس بازداشت می شود . ایشان پس از سه روز بازداشت و بازجویی با دادن تعهد آزاد می شود.  - خانم «فاطمه نوری» در اواخر شهریور ماه سال ۱۳۹۰ در محل سکونت خود در شرق تهران توسط ماموران امنیتی بازداشت و روانه زندان اوین شد وی از دانشجویان رشته هنر بوده كه به اتهام «شركت در كلیسای خانگی، توهین به مقدسات و اقدام علیه امنیت ملی» در دادگاه انقلاب اسلامی محاكمه و به مدت یكسال از تحصیل در دانشگاه محروم شد.  - آقای " ماسیس موسسیان" ماموران وزارت اطلاعات در روز چهارشنبه ۱۹ بهمن ماه ۱۳۹۰ با مراجعه به محل کار ایشان بدون هیچ توضیحی وی را بازداشت و با خود بردند . نامبرده پس از ۸ روز بازداشت و انجام مراحل بازجویی از زندان رجایی شهر كرج با سپردن وثیقه بطور موقت آزاد شد.  رباط كریم  - " فریبرز آرزم"  ۴۴ ساله از نوكیشان مسیحی ساكن شهرستان رباط كریم روز دوشنبه مورخ ۲۵ مهرماه ۱۳۹۰ برابر با ( ۱۷ اكتبر ۲۰۱۱) توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. چهار تن از ماموران لباس شخصی با ورود ناگهانی به منزل این هموطن مسیحی نامبرده را بازداشت كردند.  ایشان دارای دو فرزند و همچنان بلاتكلیف در زندان اوین بسر می برد.  اهواز  كشیش "فرهاد سبكرو" به همراه همسرش "شهناز جیزان" و دو تن از خادمین كلیسا بنامهای "ناصر ضامن دزفولی" و "داود علیجانی " در ۱۱ صبح روز جمعه دوم دی ماه ۱۳۹۰ ( ۲۳ دسامبر ۲۰۱۱) توسط ماموران امنیتی بازداشت شدند. ماموران امنیتی در اقدامی از قبل سازماندهی شده با یورش گسترده به کلیسای خانگی جماعت ربانی اهواز كلیه اعضا و افراد شرکت كننده در مراسم هفتگی كلیسا را بازداشت و با دو دستگاه اتوبوس به مكان نامعلومی منتقل كردند. "شهناز جیزان " پس از ۱۰ روز بازداشت به قید وثیقه آزاد شد . كشیش فرهاد سبكرو  و ناصر ضامن دزفولی و داود علیجانی نیز پس از تحمل دو ماه بازداشت و بلاتكلیفی به قرار وثیقه بطور موقت آزاد شدند.  كرمانشاه  - " مسعود دلیجانی " از نوكیشان مسیحی از سوی دادگاه انقلاب اسلامی كرمانشاه به ۳ سال زندان محكوم می شود. نامبرده در یك دادگاه فرمایشی علاوه بر پروسه مبهم قضایی، فاقد وكیل مدافع منتخب و حتی امكان دفاع از خود را نداشته است. وی پیش از این در ۲۶ اسفندماه ۱۳۸۹ (۱۷ مارچ ۲۰۱۱) به همراه همسر و ۹ تن از دیگر نوكیشان مسیحی در یك كلیسای خانگی توسط ماموران لباس شخصی اطلاعات بازداشت شد. وی همچنین در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۰ (۹ جولای ۲۰۱۱) پس از گذراندن ۱۱۴ روز آزاد اما پس از دو هفته مجددن بازداشت شد. وی هم اكنون برای تحمل ۳ سال حبس خود در زندان دیزل آباد كرمانشاه بسر می برد .  - در روز سه شنبه دوم اسفندماه ۱۳۹۰ (۲۱ فوریه ۲۰۱۲)، ماموران امنیتی ۱۳ تن از اعضای یك كلیسای خانگی را بازداشت نمودند اسامی این افراد  : خانم ها - مریم سلطانی- آزاده شریفی - نگین حق پرست - شیرین قنبری - مینا علیخانی و آقایان- مهدی چقاكبودی – شهاب نورمحمدی – محمد كرمانشاهی اصل- علیرضا فیض آبادی- رضا كرد زنگنه - حسین پورمحمدی – محمد مهدی فرجی – و مجتبی بابا كرمی گزارش شده است. بنا بر گزارشات رسیده ۹ تن از این افراد پس از یك روز بازداشت و بازجویی و گرفتن عكس و انگشت نگاری و  اخذ تعهد مبنی بر عدم شركت در هرگونه اجتماعات مسیحی فردای آن روز آزاد شدند. در این میان خانم " آزاده شریفی" پس از ۸ روز بازداشت آزاد می شود  و ۳ تن دیگر از نوكیشان مسیحی بنام های آقایان، "مهدی چقاكبودی" ، "مجتبی باباكرمی" و خانم "شیرین قنبری" از تاریخ فوق همچنان در بازداشت بسر می برند.  اصفهان  - آقای " حكمت سلیمی " كشیش كلیسای رسمی پولس در اصفهان روز چهارشنبه مورخ سوم اسفند ۱۳۹۰ (۲۲ فوریه ۲۰۱۲) در ساعت ۷ بامداد با هجوم ماموران امنیتی به منزل ایشان واقع در فولاد شهر اصفهان بازداشت شد و همچنان در بازداشت بسر می برد.  - بانو " گیتی حكیم پور " ۷۸ ساله و از خادمین كلیسا در همان تاریخ توسط ماموران امنیتی در آپارتمان محل اقامت خود توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. نامبرده پس از ۳ روز بازداشت بطور موقت آزاد شد.  - "عنایت جعفری"، یكی دیگر از نوكیشان مسیحی است كه در پی بازداشت گسترده مسیحیان فارسی زبان در اصفهان، توسط ماموران امنیتی در منزلش بازداشت شد.وی همچنان در بازداشت بسر می برد.  - "شهرام قائدی" این نوكیش مسیحی توسط ماموران امنیتی در روز چهارشنبه به تاریخ سوم اسفند ماه ۱۳۹۰ ( ۲۲ ماه فوریه ۲۰۱۲ ) در منزلش بازداشت شد . وی همچنان در بازداشت بسر می برد.  - خانم "مریم دل آرام" ۵۶ ساله، مورخه ( سوم اسفند ماه ۱۳۹۰) در منزلش با ورود تعدادی مامور لباس شخصی بازداشت شد . ایشان همچنان در بازداشت بسر می برند.  - خانم " شهناز ظریفی" از نوكیشان مسیحی و مادر دو فرزند می باشد كه در مورخه ( سوم اسفند ماه ۱۳۹۰) همزمان با بازداشت جمعی از نوكیشان مسیحی وی نیز در منزلش بازداشت شد . ایشان نیز همچنان در بازداشت بسر می برند.  - آقای "فریبرز پارسی نژاد" از نوكیشان مسیحی روز جمعه مورخ ۱۲ اسفند ۱۳۹۰ ( ۲ مارچ ۲۰۱۲ ) هنگامی كه از محل كارش در یكی از شهرهای جنوبی كشور به اصفهان بازگشت، توسط ماموران امنیتی در منزلش بازداشت شد. نامبرده همچنان در بازداشت بسر می برد.  - «مجید عنایت» و از اعضای كلیسای خانگی اصفهان وی نیز در همان روز چهارشنبه سوم اسفند ماه ۱۳۹۰ ( ۲۲ فوریه) در محل كارش توسط ماموران امنیتی بازداشت شد. نامبرده همچنان در بازداشت بسر می برد.  اسامی بر خی دیگر از افراد بنام های – كیهان امیریان – میثم حجتی – خداداد نصیری – نیز جزو بازداشت شدگان اصفهان در تاریخ مشابه گزارش شده است.  شیراز  ماموران امنیتی در مورخ ۱۹بهمن ماه ۱۳۹۰ ( برابر با ۸ فوریه ۲۰۱۲ ) جمعی از نوكیشان مسیحی را كه به منظور دعا و پرستش و تعلیم كتب مقدس دور هم جمع شده بودند را بازداشت نمودند .اسامی این افراد عبارتند از : خانم " "فریبا ناظمینان پور " و آقایان " مجتبی حسینی " ، " همایون شکوهی" ، " محمدرضا پرتویی ( كوروش) و "وحید حکانی" می باشند. این افراد همچنان در زندان عادل آباد شیراز  بلاتكلیف در بازداشت بسر می برند . همچنین سه تن دیگر از این بازداشت شدگان بنامهای خانم " شریفه دوخ " و آقایان " مسعود گلرویان" و " نیما شكوهی ۱۷ ساله، پس از تحمل ۳۶ روز بازداست روز چهارشنبه مورخ ۲۴ اسفند ماه ۱۳۹۰ ( ۱۴ مارچ ۲۰۱۲) بطور موقت آزاد شدند.  آمار و گزارش‌های مربوط به تعداد دستگیر شدگان مسیحی به خصوص در روزهای منتهی به سال بیشتر و بیشتر می شد اما باید توجه داشت این اسامی در برگیرنده نام تمام دستگیرشدگان نیست. بر همگان روشن است جفایی كه با نقض حقوق مسیحیان در ایران به آنان وارد می‌شود بیشتر از آن است كه در اخبار و از طریق رسانه‌ها منعکس می‌شود، چرا که در نبود تریبون‌های آزاد و با وجود محدودیت‌های شدید خبری برخی خانواده‌های دستگیرشدگان نیز بخاطر مسائل امنیتی حاضر به اعلام اسامی آنان نیستند و یا از بیم تهدیدات ماموران امنیتی ترجیح می‌دهند اخبار دستگیری‌ها و شکنجه‌های عزیزان خود در زندان‌ها را افشا نکنند.

۱۳۹۰ اسفند ۲۸, یکشنبه

بازداشت دو بهایی در یورش ماموران به منزل هفت تن در شیراز


صبح روز گذشته ۲۷ اسفند ماه منزل تعدادی دیگر از بهائیان شیراز مورد تفتیش ماموران قرار گرفت و دو تن از شهروندان بازداشت شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا از شیراز، ماموران امنیتی به منزل کاووس صمیمی، کامبیز حبیبی، وحید معصومی، میثاق معصومی، سولماز روحانی، خداخواست روحانی، نیلوفر کرمی یورش برده وسایل شخصی و دینی انها را بردند و از بین آنها کاووس صمیمی و کامبیز حبیبی را بازداشت کردند.
بازداشت شدگان به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ اطلاعات در شیراز منتقل شدند بردند و از دیگر افراد خواسته شده در صورت لزوم به پلاک ۱۰۰ مراجعه کنند.

علیرضا سیدیان، شهروند مسیحی بازداشت شد

علیرضا سیدیان، شهروند مسیحی ساکن تهران روز چهارشنبه ۲۴ اسفند ماه در هنگام خروج از کشور بازداشت شد. 

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این شهروند مسیحی و از اعضای کلیسای موسوم به «کلیسای ایران» که پیشتر از سوی دادگاه انقلاب به شش سال حبس و شلاق محکوم شده بود پس از قصد خروج از کشور برای تعطیلات نوروزی بازداشت شده است. 

نامبرده از سوی شعبه ۲۶ به ریاست قاضی پیرعباسی به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اخلال در امنیت ملی و فعالیت تبلیغی علیه نظام به شش سال حبس، هجده میلیون تومان جریمه نقدی و ۹۰ ضربه شلاق محکوم شده بود. 

وی با وثیقه ۳۰ میلیون تومانی به صورت موقت آزاد شده بود.

حمله به منازل شمار دیگری از بهاییان در شیراز


بنابر آخرین اخبار رسیده؛ منزل کاووس صمیمی، کامبیز حبیبی، وحید معصومی، میثاق معصومی، سولماز روحانی، خداخواست روحانی و نیلوفر کرمی مورد یورش قرار گرفته و کلیه وسائل شخصی و دینی آنها ضبط شده است.
مأموران امنیتی هم‌چنین به منازل شمار دیگری از بهاییان نیز مراجعه کرده بودند که به دلیل عدم حضور آنها در منزل، موفق به تفتیش منازل آن‌ها نشدند.
شنیده‌ها حاکی است، کاووس صمیمی و کامبیز حبیبی دستگیر و به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ اطلاعات منتقل شده‌اند. به سایر افراد نیز اعلام شده که در صورت لزوم، می‌بایست خود را به اداره اطلاعات معرفی کنند.

پروین مخترع، مادر کوهیار گودرزی، از زندان آزاد شد




پروین مخترع، در تاریخ ۱۰ مردادماه، یک روز پس از بازداشت پسرش، در منزلش در کرمان، دستگیر شد و مدت هشت‌ماه در بند عمومی زندان کرمان نگهداری شد.
وی ابتدا از سوی دادگاه انقلاب کرمان، به اتهام ” فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی علیه نظام” به تحمل ۲۳ ماه حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به ۲۳ ماه حبس تعلیقی کاهش یافت.
دادگاه دیگری برای رسیدگی به اتهام ” توهین به مقامات” نیز هفته گذشته در دادسرای عمومی کرمان برای وی تشکیل شد که در این دادگاه وی از اتهام ” توهین به رهبری” تبرئه شده و برای اتهامات دیگر خود از جمله “توهین به شهدا”، به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.
درحالی که در روزهای گذشته، خبر رسیده بود که یکی از قضات دادگاه عمومی با حکم تبرئه وی مخالفت کرده است، اما او ظهر امروز از زندان آزاد شد.
پروین مخترع، به اتهام مصاحبه با رسانه‌ها در زمان بازداشت پیشین پسرش و اطلاع‌رسانی نسبت به شرایط او دستگیر شده بود. بازداشت وی تنها به دلیل جلوگیری و عدم پیگیری پرونده کوهیار گودرزی، صورت گرفت .
کوهیار گودرزی، عضو کمیته گزارشگران حقوق بشر نیز که اخیرا به تحمل ۵ سال حبس تعزیری در زندان شهرستان زابل محکوم شده است، هم‌چنان در بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری می‌شود و در آستانه نوروز نیز از انتقال او به بند عمومی ۳۵۰، جلوگیری شده است.
کوهیار گودرزی، در تماس تلفنی خود، گفته بود:” درخواست کرده‌ام مرا به بند عمومی منتقل کنند، جایی که بتوانم بیشتر از سه متر راه بروم و به دیوار برخورد نکنم، اما با این تقاضا مخالفت می‌کنند.”
پرونده کوهیار گودرزی با اعتراض وی و وکیلش ظرف روزهای آینده به دادگاه تجدیدنظر ارسال خواهد شد.

۱۳۹۰ اسفند ۲۷, شنبه

پرونده سازی برای بازداشت شدگان شب چهارشنبه سوری در آبادان


نیروهای انتظامی برای جمعی از جوانان شهر آبادان در استان خوزستان که به اتهام شرکت در جشن چهارشنبه سوری بازداشت شدند، پرونده سازی کرده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، همزمان با برگزاری جشن چهارشنبه سوری در سراسر کشور جمعی از جوانان آبادان نیز در پارک "فلکه الفی" این شهر اقدام به آتش بازی کردند که با دخالت نیروهای انتظامی درگیری بین ایشان و این نیروها به وجود آمد که در نتیجه آن عده ای از جوانان بازداشت شدند و خسارت های نیز به تجهیزات نظامی از جمله خودرو نیروی انتظامی وارد شد.
این درگیری به دلیل بازداشت توام با ضرب و شتم یک جوان توسط نیروهای انتظامی آغاز شد و جوانان اقدام به مقابله کرده و ضمن درگیری با ماموران شیشه های خودرو نیروی انتظامی را شکستند.
در این درگیری ها دست کم ۱۰ تن از جوانان بازداشت شدند و نیروی انتظامی با انتقال این افراد به دادگاه قصد پرونده سازی برای آنها را دارد.
از اسامی و اتهام بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست و گزارشگران هرانا تنها موفق به شناسایی یک تن از ایشان به نام "ایوب نادری" شدند.

بهنام شیخی به ۵ سال حبس محکوم شد


 شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران بهنام شیخی، فعال مدنی را به پنج سال حبس تعلیقی محکوم کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، قاضی پیرعباسی این فعال مدنی آذربایجانی را به اتهام عضویت در گروه غیر قانونی، اقدام علیه امنیت کشور از طریق اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۵ سال حبس تعلیقی محکوم کرد.
این فعال مدنی در ۱۹ خرداد ماه سال ۸۸ در تهران بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد، وی بر اساس ماده ۴۷، ۶۱۰، ۲۵ قانون مجازات اسلامی به پنج سال حبس تعزیری و نظر به نداشتن سابقه حکم مذکور به مدت ۵ سال تعلیق تبدیل شده است.
وکالت بهنام شیخی را آقای عبدالفتاح سلطانی و مهناز پراکند بر عهده داشتند که به دلیل فشار بر وکلا در سالهای اخیر وکالت وی نهایتا توسط خانم ششگلانی پذیرفته شد.

دو شهروند بهایی در مشهد به دو سال حبس محکوم شدند


دو شهروند بهایی ساکن مشهد به نامهای "دری امری" و "مونا رضایی" از سوی دادگاه انقلاب به دو سال حبس تعزیری محکوم شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، دری امری متهم ردیف اول طبق حکم دادگاه انقلاب شهر مشهد به اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق تبلیغ آئین بهائیت به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.
نامبرده در تابستان سال جاری پس از چند ماه بازداشت به قید وثیقه آزاد شده بود.
هم چنین یک شهروند بهایی دیگرساکن مشهد به نام " مونا رضایی " به عنوان متهم ردیف دوم پرونده مذکور به یک سال حبس محکوم شد که حکم مزبور به مدت چند سال به حالت تعلیق درآمده است.
یادآوری می شود نامبرده نیز در تابستان سال جاری پس از ۱۰ روز بازداشت به قید وثیقه آزاد شده است.

۱۳۹۰ اسفند ۲۴, چهارشنبه

تجمع کارگران کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز

 رئیس شورای اسلامي كار کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز گفت: بیش از ۷۰ کارگر کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز صبح امروز به دليل عدم دریافت حقوق و مزایای و سایر مطالبات یک سال گذشته خود در مقابل درب ورودی ساختمان استانداری اهواز تجمع کردند. 

ایرج امامی در گفتگو با خبر نگار ایلنا با اشاره به بلاتکلیفی این کارگران معترض در یک سال گذشته و اینکه همه این کارگران با تعطیلی این کارخانه بیکار شده‌اند خاطر نشان کرد: این کارگران از عدم پرداخت بیمه‌های درمانی خود از شهریور ماه امسال و اینکه دفتر چه‌های درمانی آنان توسط تامین اجتماعی تمدید نمی‌شود نگران و معترض شده‌اند. 

به گفته وی کارگران متقاضی بازنشستگی این واحد تولیدی نیز به جهت اینکه لیست بیمه‌ای معوق و جاری این کارگران به تامین اجتماعی پرداخت نشده است در بازنشستگی خود دچار مشکل شده‌اند. 

او گفت: کارخانه قند و تصفیه شکر اهواز به جهت مشکلات مدیریتی و مهم‌تر از آن واردات بی‌رویه قند شکر و همچنین بی‌توجهی مسئولان استانی تعطیل شده است. 

او گفت: مالکیت این کارخانه در گذشته بر عهده بانک ملی و ملت بوده که با افزایش مشکلات این واحد تولیدی با تصویب هیات دولت به وزارت صنایع جهت راه اندازی مجدد واگذار شد. 

او با اشاره به اینکه تا کنون کارگران این کارخانه چندين بار جهت دریافت مطالبات قانونی خود دست به تجمع زده‌اند، اظهار داشت: با سفر فردای رئیس جمهور به استان خوزستان ما باز هم با تجمع خود خواستار دريافت مطالبات قانونی‌مان خواهيم بود.

خبرگزاری بی بی سی مورد حمله سایبری قرار گرفت

در پی حملات مقام های جمهوری اسلامی به فعالیت های «بی بی سی» فارسی، شبکه اینترنتی این موسسه خبری مورد حمله سایبری قرار گرفت.

به گزارش رادیو فردا، مارک تامپسون مدیرکل «بی بی سی» امروز (چهارشنبه) با اعلام این خبر همچنین به موارد دیگری از این گونه اقدامات همچون اختلال در برنامه های «بی بی سی» که از طریق ماهواره ارسال می شود و خطوط خودکار تلفنی این موسسه در لندن اشاره می کند. 

آقای تامپسون از انتساب صریح این حملات به جمهوری اسلامی خودداری کرد ولی در عین حال همزمانی اقدامات مقام های تهران برای محدود کردن فعالیت این موسسه خبری با انجام حملات سایبری را «مشکوک» توصیف کرد.

دستگیری ۴۰ نفر در چهارشنبه سوری کرمانشاه

 فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: در چهارشنبه سوری امسال برای جلوگیری از برخی حوادث احتمالی ۴۰ نفر به علت مزاحمت و ایجاد اختلال در نظم عمومی توسط نیروی انتظامی استان کرمانشاه دستگیر شدند.

سردار کریم کشوری در گفتگو با مهر گفت: خوشبختانه در چهارشنبه سوری امسال مشکل خاصی از نظر انتظامی و امنیتی در استان کرمانشاه نداشته ایم. 

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه افزود: در چهارشنبه سوری امسال برای جلوگیری از برخی حوادث احتمالی ۴۰ نفر به علت مزاحمت و ایجاد اختلال در نظم عمومی توسط نیروی انتظامی استان کرمانشاه دستگیر شده اند. 

سردار کشوری گفت: البته با توجه به تعداد دستگیری های سال گذشته، این تعداد افراد دستگیر شده نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۵۰ درصد کاهش را نشان می دهد. 

وی با اشاره به اینکه این کاهش آمار دستگیرشدگان نشان دهنده تاثیر آموزش ها و هشدارهای لازم پلیس و دیگر نهادهای استان کرمانشاه است، تاکید کرد: امسال شاهد بودیم که با ارائه هشدارها و پیامهای به موقع از سوی پلیس و دیگر نهادها و سازمانهای اجتماعی و فرهنگی، حوادث کمتری نسبت به دوره های مشابه داشته ایم. 

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه در چهارشنبه سوری امسال، به هیچ یک از اموال عمومی کرمانشاه خسارتی وارد نشده است. 

وی با اشاره به اینکه در حوادث آتش بازی شب گذشته برخی از شهروندان دچار حادثه شده اند، افزود: در مراسم آتش بازی شهروندان، به خصوص جوانان کرمانشاهی در حدود ۳۵ نفر دچار مصدومیتهای سطحی و شدید شده اند که تعداد زیادی از آنها به صورت سرپایی درمان و ۶ نفر دیگر از آنها برای درمان بیشتر و بهتر بستری شده اند. 

سردار کشوری در پایان تاکید کرد: نیروی انتظامی استان کرمانشاه برای حفظ امنیت و انسجام در ترافیک شهری، در چهارشنبه سوری امسال، نیروهای خود را به صورت آماده باش در آورده بود که خوشبختانه با همکاری خوب مردم کرمانشاه، شاهد کمترین مشکلات نسبت به سالهای گذشته بودیم.

اعتصاب غذای محمدعلی ولایتی، زندانی سیاسی در اعتراض به رفتارهای مسوولان

 محمد علی ولایتی زندانی سیاسی در بند ۳۵۰ از امروز وارد اعتصاب غذای تر شد.
به گزارش کلمه، محمد علی ولایتی در اعتراض به تعطیلی قانون اساسی و جایگزینی منویات و خواسته ها و سلیقه های شخصی که نتیجه آن صدور احکام غیر واقعی، ظالمانه و میلی برای بسیاری از زندانیان سیاسی بوده است از امروز اعتصاب غذای تر خود را آغاز کرده و درخواست اعاده دادرسی و ملاقات با دادستان کل کشور را دارد.
محمد علی ولایتی معاونت امور استانهای ستاد مردمی مهندس میر حسین موسوی را در انتخابات ۱۳۸۸ بر عهده داشت. او در تاریخ ۸/۱۱/۸۹ یعنی پیش از ۲۲ بهمن دستگیر و دربند ۲۴۰ به مدت ۱۸ روز زندانی و در تاریخ ۳/۱۲ /۸۹ با قید کفالت آزاد شده بود.
ولایتی شهریور ماه سال جاری به دو سال حبس محکوم شده است.
قابل ذکر است ولایتی به مدت سی سال در پست هایی از جمله بخشداری فیروزکوه، معاونت اداری و مالی دانشکده وزارت اطلاعات، و دبیر پشتیبانی دانشگاه شاهد،، معاونت بازرسی وزارت کشور در ۸ سال دولت اصلاحات فعالیت داشت در حال حاضر دبیر اجرایی خانه احزاب و بازرسی آن می باشد.
متن یادداشت این زندانی سیاسی به شرح زیر است:
به نام خداوند مظلومان و ستمدیدگان
اینجانب محمد علی ولایتی کارمند بازنشسته وزارت کشور که مدت سی و یک سال در پست های حساس از جمله بنیان گذاری دانشکده وزارت اطلاعات و معاون اداری و مالی آن از سال ۶۵ تا ۶۷، بهشداری فیروزکوه از سال ۶۷ تا ۶۹، مدیر کل پشتیبانی دانشگاه شاهد از سال ۷۲ تا ۷۴ و معاون بازرسی وزارت کشور از سال ۷۶ تا ۸۴ و … خدمت نموده ام و هم اکنون دبیر اجرایی خانه احزاب ایران می باشم.
در اعتراض به تعطیلی قانون اساسی جمهوری اسلامی و جایگزینی منویات و خواسته های رهبری و در همین راستا تعطیل شدن قوانین جاری کشور و سپردن امور مملکت به سلیقه های شخصی و میل مبارک بازجویان و قضات امنیتی، که نتیجه آن صدور احکام غیر واقعی، ظالمانه و میلی برای بسیاری از زندانیان سیاسی عزیز و بزرگوار ازجمله دو سال زندان برای اینجانب بوده است از امروز چهار شنبه ۲۴ اسفند ماه سال ۹۰ اعتصاب غذای تر خواهم نمود و درخواست اعاده دادرسی و ملاقات با دادستان کل کشور را دارم.

۱۳۹۰ اسفند ۲۲, دوشنبه

دستگیر شدگان چهارشنبه سوری تا پایان نوروز آزاد نخواهند شد


 کاظم موسوی، جانشین فرماندهی انتظامی استان گلستان تاکید کرده است دستگیر شدگان چهارشنبه‌ی آخر سال تا پایان تعطیلات نوروزی در بازداشت خواهند بود.

به گزارش مهر، سرهنگ کاظم موسوی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران از اقدامات انتظامی و ترافیکی پلیس در چهارشنبه‌ی آخر سال خبر داد و گفت: "افرادی که در چهارشنبه‌ی آخر سال اقدام به اخلال در نظم عمومی می کنند در صورتی که توسط نیروی انتظامی دستگیر شوند تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت خواهند بود."
جانشین انتظامی استان، افزود: "براساس قانون مجازات اسلامی و قانون تشدید مجازات قاچاق سلاح و مهمات وارد کنندگان و توزیع کنندگان غیر مجاز و مصرف کنندگان اقلام انفجاری و آتش زا و مواد محترقه‌ی غیر استاندارد قابل تعقیب کیفری هستند و نیروی انتظامی نیز با کسانی که به هر نحو اقدام به اخلال در نظم عمومی کنند برخورد قانونی خواهد کرد."

وی با تأکید بر اینکه والدین می توانند اطلاعات مربوط به اصول پیشگیری از حوادث را به فرزندان خود منتقل کنند، عنوان کرد: "پدر و مادر با نفوذترین افراد در نزد کودکان و نوجوانان هستند از این رو در زمینه چگونگی پیشگیری از حوادث احتمالی چهارشنبه سوزی نقش مهمی در پیشگیری از بروز این حوادث دارند."

پایان اعتصاب غذای داوود بهمن آبادی در بند ۲ الف


داوود بهمن آبادی زندانی سیاسی محبوس در بند ۲ الف (متعلق به سپاه پاسداران) که از اول اسفندماه در اعتراض به شرایط بلاتکلیف خود دست به اعتصاب غذا زده بود، به اعتصاب خود پایان داده است.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، با قولِ مساعد مسئولان نسبت به رسیدگی به وضعیت داوود بهمن آبادی، این زندانی اعتصاب غذای خود را شکست.
وی از روز یکم اسفند ماه به دلیل بلاتکلیفی و بازداشت بی‌مورد خود در زندان اوین دست به اعتصاب غذا زده بود.
آقای بهمن آبادی که در جبهه‌های جنگ هشت ساله‌ی ایران و عراق نیز حضور داشته است از دوم آذرماه سال جاری تاکنون در شرایط بلاتکلیف در زندان اوین به سر می‌برد و هم‌چنان ممنوع الملاقات است.
این وبلاگ نویس از سوی پلیس امنیت احضار و بازداشت شد.

مراسم تقدیر از فرهادی لغو شد


 مراسم تقدیر از اصغر فرهادی که قرار بود در ایوان شمس (تالار حرکت سابق) برگزار شود از سوی "متولیان فرهنگی"لغو شد.
به گزارش خبرگزاری های ایران، این مراسم که قرار بود امروز دو شنبه 22 اسفند از ساعت ۲ تا ۵ بعدازظهر از سوی کانون کارگردانان و شورای عالی تهیه کنندگان سینمای ایران برای تقدیر از آقای فرهادی به خاطر موفقیتش در اسکار، برگزار شود توسط "متولیان فرهنگی" لغو شد.
کانون کارگردانان و شورای عالی تهیه کنندگان با انتشار بیانیه ای در ایلنا اعلام کردند: "می خواستیم از تو به خاطر کسب این دستاورد بزرگ، که برای ایران و سینمای آن در آستانه سال نو به ارمغان آوردی، مجلسی ساده و صمیمی با همکاران سینماگر داشته باشیم. بنا بود فقط بگوییم خسته نباشید. دست مریزاد. متولیان فرهنگی نگذاشتند، نشد، متاسفیم، افسوس."
فیلم جدایی نادر از سیمین به کارگردانی و نویسندگی اصغر فرهادی، در هشتاد و چهارمین دوره مراسم اسکار جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان این دوره از جوایز را به خود اختصاص داده بود.

۱۳۹۰ اسفند ۲۰, شنبه

حسن امینی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد


در پی احضار حسن امینی، روحانی کرد، به دادگاه ویژه‌ روحانیت، این روحانی غیر حکومتی و حاکم شرع مردمی کردستان، دادگاه ویژه روحانیت را یک ارگان سیاسی- مذهبی توصیف کرد و احضار روحانیان را مغایر با قوانین کشور دانست.
حسن امینی روحانی اهل کردستان در گفتگو با دویچه وله تائید کرد که روز سه شنبه ۱۶ اسفند به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده است. وی می‌گوید که در سال ۱۳۸۸ پس از سخنرانی در مراسم فارغ‌التحصیلی طلاب دارالعلوم زاهدان بازداشت شده و حدود ۹ روز نیز در سیستان و بلوچستان در حبس به سر برده است.
وی گفت که پرونده‌اش به این دلیل نبود دادگاه ویژه روحانیت در سیستان و بلوچستان، به دادگاه مشهد فرستاده شده است.
امینی افزود: " در دیماه ۱۳۸۸ به شعبه دوم دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار شدم. پرونده‌ام تقریبا مسکوت مانده بود تا اینکه به من روز سه شنبه ۱۶ اسفند تلفن کردند که به دادگاه ویژه‌ی روحانیت همدان بیایم."
این روحانی کرد می‌گوید: "پرونده‌ام را مفتوح گذاشتند تا ببینند که من حرفی می‌زنم یا خیر و آیا آن مسائلی که به باور من قانونی هست یعنی دفاع از حقوق مذهبی و قومی را مطرح می‌کنم؟ من به عنوان حاکم شرع مردمی کردستان مسئولیت دارم از حقوق مذهبی و قومی مردم در چارچوب قانون دفاع بکنم ."
بر اساس این گزارش، از جمله اتهاماتی که در کیفرخواست آقای امینی آورده شده "ایراد از حکومت به دلیل جلوگیری از ساخت مسجد اهل‌سنت در تهران، مخالفت با طرح ساماندهی مدارس اهل‌سنت، اعتراض به اهانت‌های مطرح شده در صدا و سیما، مطبوعات و رسانه‌های جمعی نسبت به بزرگان اهل‌سنت و بازداشت علماء سنی" بوده است.
دادگاه ویژه روحانیت این مطالب را تبلیغ علیه نظام به شمار آورده و از آقای حسن امینی درخواست کرده است تا مستندات خویش را در ارتباط با صحت اظهارات خود در جلسه‌ی بعدی ارائه دهد.
حسن امینی که به دادگاه ویژه‌ی روحانیت همدان احضار شده درباره‌ی زمینه‌ها‌ی قانونی این دادگاه به دویچه می‌گوید: "در دوران خلفاء که حکومت اسلامی حاکم بوده ما دو نوع دادگاه نداشتیم. اگر خلیفه‌ی مسلمانان با یک شهروند عادی اختلافی داشت، به دادگاه عمومی مراجعه می‌کرد. بنابراین چنین دادگاه‌هایی زمینه‌ی قانونی و دینی ندارند."
حاکم شرع مردمی کردستان دادگاه ویژه روحانیت را یک ارگان سیاسی- مذهبی توصیف می‌کند و احضار روحانیان را مغایر با قوانین کشور می‌داند.
پیش از این احمد منتظری در پایگاه اطلاع رسانی دفتر مرحوم آیت‌الله منتظری گزار داده بود که نیروهای امنیتی که به عنوان "ماموران شهرداری" روز یکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ وارد منزل شخصی او شده بودند، در یک اتاق او و همچنین کتابخانه و منزل شخصی آیت‌الله منتظری را پلمب و مسدود کرده‌اند.
حسن شريعتمدارى، فرزند آيت‌الله سيدكاظم شريعتمدارى دلایل فعال شدن دادگاه ویژه روحانیت را چنین توضیح می‌دهد: "مخالفت در روحانیت به تدریج علنی شده، صداهای زیادی بلند می‌شود و برای همین این دادگاه غیر قانونی که برای ترس و ارعاب روحانیت تاسیس شده فعال شده است. در ابتدا این دادگاه را به عنوان امتیازی برای روحانیت تاسیس کردند و دلیل می‌آوردند که روحانیت صنف خاصی است و باید دادگاه خاصی هم داشته باشد. وجود دادگاه خاص خلاف قوانین دمکراسی است و همه باید در مقابل قانون و نوع دادگاه‌ها یکسان باشند و یکسان هم با آنها رفتار شود."
گفتنی است، دادگاه ویژه روحانیت در ۱۰ شهر ایران از جمله تهران، قم و مشهد شعبه دارد. دادگاه ویژه روحانیت مستقل از قوه قضائیه و دیوان عالی کشور عمل می‌کند. این دادگاه مستقیما زیر نظر ولی‌فقیه فعالیت کرده و روند دادرسی در آن نیز با قوه‌ی قضائیه و سایر دادگاه‌های ایران متفاوت است.
احکام دادگاه تجدید نظر ویژه‌ی روحانیت در دیوان عالی کشور قابل تجدید نظر خواهی مجدد نیست، بلکه فقط امکان اعاده دادرسی در دادگاه ویژه روحانیت را دارد. دادگاه ویژه‌ی روحانیت علاوه بر خلع لباس روحانیان، حکم حبس، پرداخت جریمه نقدی و تبعید را نیز صادر می‌کند.
این دادگاه تاکنون آیت‌الله سیدمحمد کاظم شریعتمداری، عبدالله نوری، محسن کدیور و تعدادی دیگر از روحانیون منتقد، از جمله بسیاری شخصیت‌های مذهبی و پرنفوذ اهل تسنن از جمله مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، مولانا عبدالغنی بدری، معاون آموزشی دارالعلوم زاهدان، مولانا عثمان، امام جمعه‌ی اهل سنت خاش و حسن امینی، مفتی و حاکم شرع مردمی کردستان را احضار و محاکمه و مجازات کرده است.